2018-12-11 05:26:12• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Ne vállaljon többletmunkákat

Napi horoszkóp december 11-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold átlépett a Vízöntő jegyébe. Ön túl sokat gondolkodik valamin. Ne vállaljon többletmunkákat, ma hamarabb kibillenhet a nyugalmából, és többet bosszankodhat, mint kellene.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Igyekezzen a párja legapróbb kívánságát is teljesíteni, hiszen ő is minden figyelmével ön felé fordul. Az elmúlt nézeteltéréseket mintha elfújta volna a szél, és friss szelek élénkítik fel a kapcsolatukat. Ha ön még egyedülálló, akkor itt az ideje a flörtöknek. Nyitottan és vidáman kellene közelednie a többiekhez


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ma több bolygó is támadja az Ikrek jegyét, így nem sok támogatást kaphat tőlük a mai napon. Csak azzal foglalkozzon, amit mára betervezett és ne vállaljon fel többletmunkát. A nyugalomban van az erő. A találkozói nem túl jól alakulnak.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Tanácsot, döntést várnak öntől, amit eddig inkább ön kapott a másiktól. Kövesse saját megérzéseit, és legyen következetes eredeti ötleteinek véghezvitelében. Ha a jelenlegi, friss kapcsolatba nem akar belemerülni, reményt se tápláljon a partnerében...


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Minden gyorsabban változik, mint ahogyan ön várta, ezért rugalmasnak kellene maradnia, anyagi tekintetben is. Ha egy befektetésre akarja valaki rábeszélni, legyen kritikusabb, és hagyjon magának gondolkodási időt. Megérzései szerint szervezze a programját.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Bátran kezdeményezhet, most a legjobb időben és helyen tárja fel mondanivalóit. Segítőkészségről is tanúskodnak. Egészsége rendben van, de nem árt naponta friss levegővel feltölteni tüdejét, szervezetét. A Vénusz helyzete új vonzalomra utal.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Szaturnusz a Bak jegyében áll, ez most gyengítheti önt. A Hold a Vízöntő jegyében kicsit enyhíthet a kellemetlenségeken. Amit mára eltervezett, azt el is fogja érni. Sok új ötlete lesz, de ezeket csak a következő napokban tudja lassanként megvalósítani.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Vénusz a Skorpió jegyében áll, a mai nap súrlódásmentesen zajlik le. Nem várhatók zavarok, akadályok. Egy probléma a családban ma egészen egyszerűen megoldhatóvá válik.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Jelentős sikerekre számíthat mindaddig, amíg képes energiáit a fontos célokra koncentrálni. Most megengedhet magának némi luxust, de arra vigyázzon, hogy a csillogás és rivaldafény ne vakítsa el.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Jelentősebb kihívásokra a nap folyamán nem kell számítania. Ha csupán hagyja magát sodortatni az eseményekkel, akkor is előrejut mind karrierjében, mind a pénzügyekben. Egészségügyi szempontból azonban érzékenyebb lehet a szokottnál. Figyeljen jobban oda belső igényeire és a szervezete jelzéseire!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ma nem lesz ereje teljében. Lehet, hogy egy kicsit megfázott és ki kell kúrálnia magát. Mielőbb vegyen be gyógyszert és vitaminokat, gyógyteázzon, amennyit bír.


Halak: II. 19. - III. 20.

Ez az ön napja!Vidáman ébred, s ez a vidámság valószínűleg meghatározza egész napját. A délelőtti munka nem esik nehezére. Bár a pénzügyi és elhelyezkedési kilátások nem igazán kedvezőek, egy barátság sokat segíthet önnek az érvényesülésben.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: